Medarbejdernes input har forbedret produktionslinjen på fjerkræslagteriet Danpo i Års. Den slags inddragelse af medarbejderne kan give gevinster for milliarder, vurderer Cevea.  Foto: Henning Bagger/Scanpix

JAHAT: Tænketank: 250 milliarder i gevinst ved bedre ledelse

26. apr 2015
Dansk økonomi kunne i løbet af få år forbedres med over 250 milliarder kroner årligt gennem øget eksport, hvis de næstbedste danske virksomheder lurede de bedste kunsten af. Det viser beregninger, som tænketanken Cevea har foretaget. Hemmeligheden er innovation og inddragelse af medarbejderne. Men netop her står danske virksomheder svagt, viser anden undersøgelse.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Drop klynken over høje lønninger, skatter, afgifter og miljøstandarder! Tænketanken Cevea opfordrer danske erhvervsledere til i stedet at tage ja-hatten på og lære af de gode virksomheder, der uanset finanskrise og udfordrende rammevilkår formår at vokse og øge eksporten.

Hvis de næstbedste virksomheder løftede sig og gjorde som de bedste, ville det i løbet af få år kunne forbedre dansk økonomi med over 250 milliarder kroner årligt, viser nye beregninger, som Cevea har foretaget.

Prøveabonnement

Har du fået lyst til at læse mere?

Du kan oprette et gratis
prøveabonnement
— det stopper automatisk efter 4 uger.

God fornøjelse!

Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?